Najboljše Mitsibishi klime

najboljše klime mitsubishi

Mitsubishi Electric Pregled klimatskih naprav

Za večino ljudi, Mitsubishi ime takoj prinaša slike različnih vrst vozil, vendar je to samo eden od skupine podjetij, ki jih je veliko. Eden od najbolj prepoznavnih blagovnih znamk pod Mitsubishi okriljem je Mitsubishi Electric, ki proizvaja in prodaja klimatske naprave (med drugim). Mitsubishi Electric ima precej široko paleto klimatskih naprav, ki so razdeljene na pet glavnih kategorij, vključno z stensko, konzolno ločenim sistemom, pregrado, stropno in multi-head split sistemom – zato smo si ogledali te različne modele. , njihove lastnosti in cene, ki vam bodo pomagale pri odločitvi za nakup.

Mitsubishi Electric Split sistem klimatskih naprav

Polnjene z inovativnimi lastnostmi, kot so filtrirni sistemi Plasma Duo (namenjeni čiščenju in dezodoraciji zraka), filtri i-See Sensor in Catechin (namenjeni osvežitvi zraka z uporabo antibakterijskih ukrepov), stenske klimatske naprave Mitsubishi Electric ni ničesar, kar bi lahko pomiril. Ponuja se zelo velika raznolikost, razdeljena v različne serije, kot je prikazano spodaj:

 • Podpisna serija EF
 • Serija FB
 • Serija FH
 • Serija GE
 • Serija GL
 • Serija GN (samo hlajenje)

Vsi se ponašajo z enako osnovno zasnovo – razen serije Signature, ki jo je mogoče zaključiti v privlačni klavirski črni barvi. Zlasti Signature Series je morda najbolj omembe vreden v razponu, saj “tihi načini” dosegajo skoraj tišino, tako nizko, kot 21dBa. Serija Signature zlasti podpira nadzor Wi-Fi, kar pomeni, da lahko nadzorujete svojo napravo na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku na poti. Cene se gibljejo od manj kot 1000 $ do več kot 3000 $. In morda je najboljši del vsega to, da jih lahko združimo skupaj, da zagotovimo hlajenje z več glavami.

Mitsubishi Electric Multi-Head Split sistemi

Če imate potrebo po hlajenju več prostorov, Mitsubishi Electric klima omogoča povezavo do osmih “glavah” ali razcepljenih enot. To omogoča, da se več notranjih enot poveže z eno zunanjo enoto, ki lahko prihrani zunanji prostor in omeji uporabo verjetno neprivlačnih zunanjih enot.

 • Zunanje enote lahko podpirajo dve enoti do šest enot, s kapacitetami hlajenja od 5,2 kW (2 enoti) do 15,5 kW (6 enot)

Zunanje enote imajo 5 letno garancijo in lahko podpirajo več vrst klimatskih naprav, vključno s stropnimi kasetami, stenskimi in pregradami in tako naprej.

Mitsubishi Electric Console klimatske naprave

Mitsubishi Electric Console klimatske napraveZasnovani tako, da so nevsiljivi in ​​kompaktni, so ti modeli nameščeni na steno, vendar sedijo na tleh, kar je idealno za majhne domove s pomanjkanjem prostora na steni. Lahko se vdrejo v vašo steno, kar jim bo posekalo za tretjino. Njihova večnamenska funkcija zagotavlja enakomerno porazdelitev zraka, in imajo zmogljivost, da delujejo na samo 19 dB na najnižji nastavitvi, zaradi česar sta izjemno privlačna možnost za tiste, ki ne marajo hrupnih klimatskih naprav.

 • Konzole so široke samo 750 mm, visoko 600 mm in globoke 215 mm
 • Kapaciteta hlajenja je od 2.5kw do 6.0kw – primerna iz spalnice v majhno stanovanje

Cene se gibljejo od 1500 dolarjev do okoli 3000 dolarjev, zato je primeren sistem za tiste, ki želijo zmerne hladilne zmogljivosti s tiho tiho stopnjo in nekaj, kar ne stane roke in noge.

Mitsubishi Electric Stropna kaseta Klimatske naprave

Mitsubishi Electric Stropna kaseta Klimatske naprave Odlično za območja z omejenim prostorom za montažo, so Mitsubishi Electric stropne klimatske naprave “tihi” modeli, ki zavzemajo zelo malo prostora in jih je mogoče namestiti v situacijah, ko drugih vrst klimatskih naprav potencialno ni mogoče namestiti.

 • Obstaja samo en osnovni model, vendar s številnimi hladilnimi zmogljivostmi – 2.3kw do 13kw
 • Stropne kasete se lahko prilegajo na stropno ploščo 2m²

Stropne kasete so opremljene s 7-dnevnim programirljivim časovnikom in jih je mogoče priključiti na multi split sisteme MXZ, kar pomeni, da lahko vse svoje potrebe po hlajenju dosežete s pomočjo Mitsubishi Electric. Cene se gibljejo od približno 1700 dolarjev za najmanjše kapacitete do približno 6 000 dolarjev za večje modele. To je očitno celovit klimatizacijski sistem za celoten dom.

Mitsubishi Electric Ducted & Bulkhead Air Conditioners

Z uporabo inverterske tehnologije, ki zagotavlja visokohitrostno hlajenje in večjo energetsko učinkovitostjo , je ta vrsta klimatske naprave najbolj primerna za tiste, ki imajo raje klimatsko napravo, ki ne zavzema prostora ali nima prostora na steno za klimatsko napravo. To očitno zahteva najintenzivnejše instalacije iz serije Mitsubishi Electric. Kljub namestitvi so številne kanalne in pregradne enote nizkega profila in lahkotne za diskretno hlajenje.

 • Na voljo je veliko modelov s številnimi hladilnimi zmogljivostmi – od približno 5 kW do 22 kW

Čeprav ti morda niso primerni, če ste to poletje po hitrem popravku za hlajenje, če gradite nov dom ali ste na večjih prenovah, je lahko opcija Mitsubishi Electric pregrada in kanalni sistemi. Seveda je tudi združljivost Wi-Fi funkcija na mnogih modelih, ki omogoča povezljivost s pametnim telefonom. To je dodaten strošek, vendar se cene začnejo pri približno 2.600 dolarjih za manjše vrste pregradnih sistemov do 6.000 dolarjev za večje zmogljivosti.

Ali je Mitsubishi Electric klimatska naprava vredna denarja?

Ponudba klimatskih naprav Mitsubishi Electric je izjemno široka in ponuja vrsto klimatske naprave, ki je primerna za vsakega posameznika in dom, v katerem živijo. Z izdelki, kot so ti, je skoraj nenavadno, da Mitsubishi Electric ni tako znan kot izdelava avtomobilov. nasprotni stranki. V vsakem primeru ni dvoma, da je doma, v trgovini ali v pisarni, v katero ste vstopili, vgrajena klimatska naprava Mitsubishi Electric neke vrste, za potrošnika pa se začnejo z manj kot 1.000 $. Zaradi tega je dostopen za številne stranke in za tiste, ki iščejo veliko hladilne ali ogrevalne moči za relativno malo denarja.

Poleg Wi-Fi povezljivosti vam verjetno ne boste prinesli vseh zvončkov s klimatsko napravo Mitsubishi Electric, vendar boste dobili preprosto hlajenje, osredotočeno na prijaznost do uporabnika, in tiho delovanje s številnimi modeli. S hladilnimi zmogljivostmi do 22kw so klimatske naprave Mitsubishi Electric primerne za pokrivanje celotnega doma v ohlajenem ali segretem zraku, zaradi česar je vaša hiša udobna vse leto. Medtem ko Mitsubishi Electric morda ni eden od “go to” znamk pri razmišljanju o klimatizaciji, je morda vredno pogledati.

Ocene klimatskih naprav in ocene

Kaj kupci mislijo o Mitsubishi Electric klimatskih napravah?

Leta 2018 so avstralski kupci Mitsubishi Electric dali 4 od 5 zvezdic za celotno zadovoljstvo strank s klimatskimi napravami.

0 kometarjev

 1. REMONTFeve Odgovori

  Vaš komentar čaka na odobritev.

  Assurance expatrie and Video
  Assurance sante expatrie, l – essentiel en 5 points – Comment J – ASSURE Assurance expatrie Assurance sante expatrie, l’essentiel en 5 points Vous changer de pays et devenez expatrie ? Ne cherchez plus, vous etes au bon endroit pour vous organiser et partir le coeur leger ! Quelle assurance sante expatrie souscrire ? Pour quelles garanties ? Quels sont les points de vigilance ? Grace a une promotion professionnelle ou pour changer de cadre de vie, l’expatriation est une decision importante qui doit etre preparee et reflechie. Suivez le guide. En bref, l’assurance sante expatrie Concerne : les expatries …
  The post Assurance expatrie and Video appeared first on Finance USA.

  Solomon-islands Finance

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja